Scouting Wouw is een actieve jeugdvereniging in het Zuid-Westen van Noord–Brabant. Bedoeld voor jongens en meisjes, waarbij geloof, huidskleur of afkomst niets uitmaakt.
De groep bestaat sinds 1946 en is voortgekomen uit de verkenners en de gidsenbeweging. In 1975 werd de huidige blokhut betrokken aan de Beeklaan, waar inmiddels de nodige aanpassingen en moderniseringen hebben plaatsgevonden. We zitten dus alweer 38 jaar op onze huidige stek!

Elk weekeinde worden zo’n 60 kinderen van 7 tot 18 jaar door zo'n 15 stafleden op een plezierige en uitdagende manier bezig gehouden. De meeste leden komen uit Wouw, maar ook uit Heerle, Wouwse Plantage, Moerstraten en de wijk Tolberg in Roosendaal.
Er heerst altijd een leuke en ontspannen sfeer. We hebben op momenteel 3 verschillende speltakken; Welpen (van 7 tot 11 jaar), Scouts (van 11 tot 15 jaar) en Explorers (van 15 tot 18 jaar). Alle informatie over deze speltakken en andere informatie is op deze site te vinden.

Welkom op de site van Scouting Wouw

Foto’s Welpenkamp
Welpen/Paginas/Welpenkamp_2015.htmlshapeimage_2_link_0

Scouting Wouw krijgt nieuwe kozijnen.....

Omdat onze kunststof ruiten ondoorzichtig zijn geworden en sommige houten kozijnen aan vervanging toe zijn, is besloten alles te vervangen door onderhoudsvrije kunststof kozijnen met isolatieglas.

Wij kunnen dit gaan realiseren dankzij ’n donatie uit het Rabobank Coöperatiefonds.

Door deze donatie kunnen onze leden straks in de winter in een goed geisoleerde ruimte hun scouting-spel spelen!